×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
false

به گزارش رخداد شمال : ارسطو قادری فرماندار میاندرود به همراه بخشدار ؛ شورای شهر ؛ رئیس بهزیستی و جمعی از دهیاران و خیرین شهرستان میاندرود از بزرگ ترین هنرستان فنی و حرفه ای استثنایی حاج احمد خلیلی شهرستان ساری بازدید کردند.

فرماندار میاندرود در این بازدید دو ساعته از کلاس ؛ کارگاه نجاری ؛ گلخانه و دیدار با معلمان که جمع صمیمی حاکم بود با بیان این مطلب که معلمان استثنایی باغبان بوستان انسانیت و  نجات‌بخش جامعه  هستند گفت : در تعالیم اسلامی تعلیم و تعلّم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و  برای داشتن آموزش و پرورش پویا باید برنامه‌های منسجم فراگیر برای این نهاد تربیت‌کننده مدیران و آینده‌سازان جامعه داشته باشیم.

وی روند موفقیت‌های کشور را مرهون خدمات معلمان به خصوص این قشر زحمتکش دانست و گفت:  معلمان در تعلیم و تربیت اسلامی سرنوشت‌ساز هستند و حیات جامعه، ادامه راه توسعه و پیشرفت کشور به دست معلمان است.

قادری افزود:  برطرفشدن ذهنیتها در رابطه با ناتوانی دانش آموزان استثنایی در جامعه را لازم دانست وگفت :  نهادینهشدن فرهنگ استفاده از دست ساخته های این گونه دانش آموزان  ضروری است.

وی نقش رسانه ها را در تغییر و جهت دهی افکار عمومی به سمت استفاده از دست ساخته های دانش آموزان استثنایی را بسیار مهم دانست و از اصحاب رسانه و مطبوعات خواست تا در این زمینه تلاشی مضاعف داشته باشند.

حجر عسگری بخشدار مرکزی شهرستان میاندرود هنرستان ها و کار و دانش را بهترین مکان برای تعمیق باور به توانمند بودن دانش آموزان بیان کرد و ابراز داشت:  جامعه باید بداند و به باور برسد که تولیدات این نوع دانش آموزان و استفاده از آن در راستای استقلال شغلی آنان بسیار مؤثر و لازم است.

وی گفت: آموزش و پرورش از طریق تعلیم و آموزش نقش مهم و کارآمدی در راستای تولید و ثبات شغلی پایدار دانش آموزان استثنایی دارد.

شهربانو خداپناه از اعضای شورای شهر سورک هم در این بازدید از معلمان و اولیاء دانش آموزان ابراز همدردی کرد و گفت: بهرهگیری و استفاده مناسب از توان دانشآموزان استثنایی به خصوص در  رشتههای فنی و حرفهای برای تولید برخی کالاهای مورد نیازجامعه امروزی ازمهمترین راهکارهای تحقق عینی و  توانایی دانش آموزان و حمایت از کار آنان می باشد.

 وی اظهار داشت: تمام موفقیت‌های این مرکز به دلیل حضور کسانی است که معلمی را به عنوان شغل انتخاب نکردند بلکه به خاطر عشق و علاقه‌ بود و این مسئولیت سنگینی است به ویژه در مورد کودکانی که مشکلات ویژه یادگیری دارند.

عضو شورای شهر سورک گفت: فرزندانمان کسانی هستند که می توانند پاییز را با قدرت خود به بهار تبدیل کنند و دستان پسرانم پر از هنر بود و اینان به ما می آموزند که چقدر صبور و با استقامت باشیم و باید همیشه دیده شویم.

باقر محمدزاده مدیر هنرستان حاج احمد خلیلی ساری گفت: این مرکز با همت آموزش و پرورش و پیگیری‌های مدیریت آموزش و پرورش استثنایی استان مازندران و خیر مدرسه ساز مرحوم حاج احمد خلیلی تاسیس شد و هم‌اکنون با ۷۴ دانش آموز ( متوسطه اول – متوسطه دوم ) و ۲۱ پرسنل و معلم مشغول ساماندهی و فعالیت می باشد.

محمدزاده با اشاره به تعریف کودکان و نوجوانانی که مشکلات ویژه یادگیری دارند، گفت: کودک یا نوجوان دارای مشکلات یادگیری، در یک یا چند فرآیند پایه مربوط به استفاده از زبان گفتاری و نوشتاری دچار اختلال است که ممکن است به صورت توانایی ناقص برای گوش دادن، تفکر، گفتار، خواندن، نوشتن، املاء یا محاسبات ریاضی بروز کند که این اختلال، وضعیت‌هایی مانند معلولیت‌های ادراکی، ضایعات مغزی، بد عملکردهای جزئی مغز، نارسایی در خواندن و ناگویایی تحولی را دربر می‌گیرد.

در این بازدید مسئولان  قرار شد در زمینه زیر بنایی ؛ کمک به سرویس دانش آموزان که مهمترین مشکل این هنرستان بود ؛ فراهم کردن خاک مناسب و فروش گل و گیاه در غرفه بازار چه های ایام نوروز شهرستان میاندرود کمک کار این هنرستان باشند.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false