×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
false

به گزارش رخداد شمال ؛ عبدالله هادیان در نشست با خبرنگاران به طرح «توانمندسازی روستا‌های مازندران» اشاره و بیان کرد: در فاز نخست این طرح که شامل ۱۰۰ روستای استان است ؛ ۵ میلیارد تومان بابت زیرساخت‌های عمرانی و ۲۰ میلیارد تومان وام اشتغالزایی و رونق تولید برای روستای بالاهولار در بخش کلیجانرستاق در نظر گرفته شد.

بخشدار کلیجانرستاق شهرستان ساری به مهمترین فعالیت‌ها و ظرفیت‌های این بخش ازجمله ظرفیت بالای گردشگری در ۱۷ روستا ، شتاب در عملیات اجرایی ساری – تاکام ، و جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه روستا‌ها همواره محل اصلی تولید محصولات مهم و اصلی هستند و ایجاد فرصت شغلی برای جوانان روستایی این فرصت را ارتقاء می‌بخشد ، افزود: ۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی از محل ستاد فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد برکت برای اشتغال‌زایی جوانان این بخش تخصیص داده شد.

بخشدار کلیجانرساق شهرستان ساری با تاکید بر اینکه در بخش کشاورزی ، گردشگری و صنعت بخش کلیجانرساق دارای قابلیت شکوفایی بسیار است ، به برگزاری جشن ملی مازندران طی دو سال متوالی در این بخش اشاره داشت.

هادیان همچنین وجود خانه‌های بوم‌گردی را از دیگر ظرفیت‌های گردشگری کلیجانرستاق عنوان و اظهار کرد: سایت پروازی در روستای سرکت از دیگر ظرفیت‌های گردشگری است که در صورت حمایت می‌تواند در ارتقای اقتصاد این منطقه موثر باشد.

وی با بیان اینکه ۱۷ روستای این بخش از ظرفیت گردشگری بالایی برخوردار هستند ، این ظرفیت‌ها را شامل آببندان ، چشمه ، جنگل و رودخانه برشمرد.

هادیان به وجود ۵ هکتار آببندان در بخش کلیجانرستاق اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای طرح گردشگری در آببندان‌ها ایجاد اشتغال ، افزایش درآمد و حفظ آداب و رسوم و فرهنگ روستاییان است.

بخشدار کلیجانرستاق شهرستان ساری به سد در دست احداث «زارم رود» در این بخش اشاره کرد و توضیح داد: این طرح علاوه بر کنترل سیلاب منطقه، برای تولید انرژی برق‌آبی، توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال نیز برنامه‌ریزی شده است.

وی در بخش دیگر از سخنانش به اجرای طرح هادی در روستا‌های این بخش اشاره کرد و افزود: هم‌اکنون ۱۶۰ هزار متر مربع از معابر روستایی با مشارکت مردم زیرسازی و برای آسفالت آماده شده است که در صورت تامین قیر تهاتری وارد فاز عملیاتی می‌شود.

هادیان به اجرای ۴۰ کیلومتر جدول کانیو و کانال با مشارکت مردمی در این بخش اشاره کرد و از نوسازی ۱۲ کیلومتر لوله‌های فرسوده شبکه آب‌رسانی در این بخش خبر داد.

بخشدار کلیجانرساق که تامین رفاه و آسایش روستاییان از دغدغه‌های او محسوب می‌شود سرکشی مداوم و پیگیری مستمر بر فعالیت‌های عمرانی روستا‌ها را جزء اولویت‌ها عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تاکنون تغییر کاربری چندانی در این بخش مشاهده نشده است، ادامه داد: از هرگونه ساخت و ساز‌های غیرمجاز جلوگیری می‌شود.

هادیان با بیان اینکه اقدامات عمرانی زیادی در حوزه‌های مختلف انجام شده است آسفالت ۶۰ کیلومتر از معابر و جاده‌های این بخش را ازجمله عملکرد‌های این بخشداری طی چند ماه گذشته اعلام کرد.

وی افزود: در همین مدت ۶۰۰ سرویس شن و ماسه برای زیرسازی معابر و خدمات رسانی بهینه به روستانشینان ارائه شد.

هادیان ضمن قدردانی از حمایت‌های فرماندار مرکز استان گفت: با همکاری بسیج سازندگی، ستاد خاتم‌الانبیا و فرمانداری ساری تعدادی از روستا‌های بخش کلیجانرستاق پس از سال‌ها از آب شرب با انتقال شبکه آب‌رسانی برخوردار شدند.

وی به پروژه ساری – تاکام اشاره کرد و گفت: عزم دولت برای تکمیل این پروژه جزم شده است و این روز‌ها شاهد شتاب در عملیات اجرایی آن هستیم.

هادیان اصلاح شبکه برق، نصب دکل مخابرات، زیرسازی و آسفالت روستا‌ها، برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات ورزشی را از دیگر عملکرد‌های بخش کلیجانرستاق ساری عنوان کرد و افزود: انتقال آب تصفیه‌خانه مرحوم سلیم‌بهرامی به شهر هولار و روستای بالا هولار در دستور کار این بخشداری قرار دارد.

بخشدار کلیجانرساق افزود: فعالیت‌های زیادی در روستا‌های بخش کلیجانرستاق انجام شده که عمدتا دیده نشده و اطلاع‌رسانی این فعالیت‌ها توسط رسانه‌ها سبب امیدآفرینی در جامعه و اقشار مختلف ساکن در این بخش خواهد شد.

هادیان در پایان گفت: رضایت‌مندی روستاییان و پاسخگویی به مطالبات آن‌ها مهم‌ترین هدف در انجام وظیفه بخشداری‌هاست.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false