×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
false

به گزارش رخداد شمال ؛ مهندس جعفر احمد پور مدیر عامل شرکت گاز استان مازندران گفت که به دستور وزیر نفت، سرمایه گذاری برای گاز رسانی به هر خانوار مازندرانی از ۶۰میلیون ریال به ۱۲۰ میلیون ریال افزایش یافته است.

احمد پور دلیل این افزایش هزینه سرمایه گذاری را بالا رفتن قیمت لوله ها و مبلغ قرار داد پیمانکاران عنوان کرد.

وی با بیان اینکه با نوسانات قیمت ارز لوله های مورد نیاز برای گاز رسانی از متری حدود ۲۰ هزار ریال به ۸۰ هزار ریال افزایش یافته است، ادامه داد: اگرچه بیشتر قرارداد های گاز رسانی با پیمانکاران از گذشته بوده است، اما وزارت نفت برای جلوگیری از تعطیلی فعالیت پیمانکاران، هزینه سرمایه گذاری در استان را تا ۲ برابر افزایش داد.

وی تصریح کرد: بالا رفتن هزینه سرمایه گذاری ربطی به مردم ندارد و در واقع دولت برای جلوگیری از توقف و تسریع در عملیات اجرایی گاز رسانی مبلغ را افزایش داده است.

مدیر عامل شرکت گاز مازندران بودجه سال جاری شرکت را پنج هزار میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: تا کنون نیمی از این اعتبار گاز رسانی تامین و به پیمانکاران پرداخت شده است.

احمدپور با بیان اینکه دولت تدبیر و امید با کمترین درآمد بر لزوم گاز رسانی به مردم مازندران تاکید دارد، ادامه داد: با توجه به اهمیت استفاده از انرژی پاک گاز در شرائط حساسیت زیست محیطی استان ، در حال حاضر ۹۹٫۵درصد مردم در ۵۴شهر مازندران از نعمت گاز طبیعی بهره مندند.

وی با بیان اینکه همسو با این رویکرد در ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۲۰۰هزار کیلومتر لوله گذاری و ۷۵۰هزار علمک در مازندران نصب شده است، ادامه داد: در حال حاضر یک میلیون و ۳۳۴هزار نفر مشترک گاز در استان مازندران هستند.

مدیر عامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه طرح گاز رسانی در سه شهر کوهستانی و ۴۵۰روستای استان در حال اجرا است، اظهار داشت: در حال حاضر ۲هزار روستای استان از نعمت گاز برخوردارند.

وی ادامه داد: علاوه بر گازرسانی به مناطق صعب العبور مناطق ییلاقی پلور، رینه، کجور و لاریجان ، چندین پروژه گاز رسانی در روستاهای استان در دست انجام است.

احمد پور با اشاره به طلبکاری یکهزار و۵۰۰میلیارد ریالی این شرکت از مردم و صاحبان صنایع و تولیدی استان خواست تا با پرداخت معوقات مانع متوقف شدن طرح های گاز رسانی شوند.
وی با اشاره به اینکه متوسط مصرف گاز استان در روز ۳۲تا ۳۶ میلیون متر مکعب در نوسان است، بیان داشت: از مرداد ماه سال گذشته همزمان با افتتاح خط لوله ۴۲اینچ گاز دامغان – ساری مشکل قطعی گاز استان رفع شده است.

مدیر عامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه همچنان قبوض گاز استان بر اساس اقلیم مناطق مختلف استان صادر نمی شود، گفت: هیات مدیره شرکت گاز در حال پیگیری تعرفه بر اساس شرائط اقلیمی دشت و کوهپایه است.

وی به صدور آنی قبض گاز به صورت پیامکی و الکترونیکی و حذف چاپ قبض کاغذی در مازندران اشاره کرد و گفت: تا ۲ماه اینده صدور آنی قبض در همه شهرهای استان راه اندازی می شود.

مدیر عامل شرکت گاز مازندران با اشاره به اهمیت بهره برداری و جریان گاز در لوله ۴۲اینچ سمنان – ساری که با همت وزارت نفت دولت تدبیر و امید تابستان گذشته انجام شد، گفت: امسال دیگر دغدغه قطع و افت فشار گاز در هر شرائط آب و هوایی در مازندران نداریم.

احمد پور با بیان اینکه اکنون شرائط موجودی گاز طبیعی در لوله های زیر ساختی به حدی است که حتی یک لیتر سوخت فسیلی در استان مازندران مصرف نمی شود، گفت: اکنون محدودیت تامین گاز علاوه بر واحدهای صنعتی و تولیدی کم شده است ،برای نیروگاه نکا به عنوان پرمصرف ترین واحد صنعتی نیز به کمتر از ۴ماه در سال رسیده است.

مدیر عامل شرکت گاز مازندران از مردم خواست تا نسبت به ایمنی به ویژه استفاده از بخاری و همچنین مصرف بهینه گاز همواره مورد توجه قرار بدهند.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false