false
به گزارش رخداد شمال ، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در حاشیه بازدید از مرکز رشد واحدهای فناور نوشهر در گفت و گو با خبرنگاران با یادآوری اینکه بخش عمده ای از محاسبه شاخص نوآوری به شرایط عمومی اقتصاد کشور بازمی گردد، اظهار داشت: از ابتدای فعالیت دولت تا کنون ۶۰ رتبه کاهش در این شاخص را داشتیم که رقم قابل توجهی است.
وی گفت: مطئمن هستیم امسال با توجه به فعالیت شرکت های دانش بنیان و افزایش میزان فروش آنها و همچنین بهبود شرایط اقتصادی کشور که از ماههای نخست امسال شاهد آن هستیم، این رتبه بیشتر ارتقا می یابد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به سفر خود به مازندران اظهار داشت: مازندران به لحاظ برخورداری از نیروی انسانی متخصص در حوزه دانش بنیان و نیز ظرفیت های طبیعی جاذبه گردشگری جزو استان های مهم کشور است ؛ اما مساله مهمتر آن که از این نیروی مجرب و متخصص چگونه می توان در راستای تقویت گردشگری بهره برداری کرد و ضمن اینکه این نیروها به جای آنکه برای فعالیت به دیگر استان ها بروند به نحوی برنامه ریزی شود تا در همین استان بمانند .
وی اظهار داشت : این سفر در حقیقت می تواند بستر تحول آفرین باشد و این آمادگی وجود دارد تا برای توسعه مراکز رشد و نو آوری و پارک ها برنامه ریزی نمود و طبیعتا در این بازدیدها با ریز مشکلات در این حوزه آشنا خواهیم شد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری فضای کاری مرکز رشد و فناور نوشهر را بسیار نامطلوب دانست و گفت : سعی براین است تا با همراهی و همکاری استاندار مازندران و نیز نماینده مردم شهرستا نهای نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در این زمینه تصمیمات خوبی گرفته شود .
false
true
true
true





































