×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۷ تیر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال، سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت ؛ درمان و آموزش پزشکی کشور پیش از ظهر سه شنبه در آیین افتتاح کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی طوبی نکا ضمن تبریک ولادت حضرت علی (ع)، اظهار داشت:چون فضای کشور زیاد سیاست زده شده و آلودگی هوایی در حوزه سیاست هم سرایت کرده است، برخی  بیشتر بدنبال عیب و ایراد هستند تا حسن های یکدیگر.

با ابراز امیدواری از تداوم اقداماتی که در  زمینه توسعه بهداشتی و درمانی مازندران صورت گرفته،ضمن قدردانی از  کار جهادی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت:انشالله در مسیر تداوم خدمت اقدامات در جهت رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان ادامه یابد.

هاشمی، با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید  در استان مازندران بالغ بر هزار میلیارد تومان در حوزه بهداشت و درمان هزینه کرده است، ادامه داد:  بیشتر اقدامات در روستاها  انجام شده، عقب ماندگی زیاد است بسیاری از بیمارستان های ما بیش از ۳۰سال و ماقبل آن هستند و این نشان می دهد که به  بخش بهداشت و درمان توجهی زیادی نمی شده ولی در دولت دکتر روحانی به این مقوله نگاه ویژه شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به اینکه سومین بار است که به شهرستان نکا در دوران وزارت می آیم، افزود:امیدوارم اقدامات انجام شده مورد رضایت مردم باشد هرچند کمبود  و کاستی های موجود را اذعان داریم.

دکتر هاشمی ضمن قدردانی از واقفین زمین اهدایی کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی طوبی نکا، گفت:این کار خیر با ۷حج تمتع برابری می کند.

در این آیین به صورت همزمان ۷کلینیک تخصصی شهرهای رامسر، سوادکوه، محمودآباد، نور،  نوشهر  و فریدونکنار  همزمان با نکا به صورت ویدئو کتفرانس افتتاح شد. همچنین در این سفر ۱۴پروژه درمانی مازندران توسط دکتر روحانی و با حضور وزیر بهداشت افتتاح خواهد شد.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false