×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۱ مهر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال ، رضا غفاری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مازندران از الکترونیکی شدن و حذف قبوض کاغذی برق از اول مردادماه در این استان خبرداد و گفت : حذف قبوض کاغذی برق یکی از سیاست های ابلاغی وزارت نیرو و شرکت توانیر به منظور جلوگیری از هزینه های هنگفت و هدر رفت وقت و همراهی با محیط زیست است.

وی عنوان کرد ؛ در پاسداری از حفظ حقوق شهروندی و حفظ محیط زیست و صرفه جویی برای شرکت قبض کاغذی برق مشترکین از اول مردادماه حذف و از آن پس صورتحساب برق به صورت الکترونیکی از طریق پیام کوتاه برای مشترکین ارسال می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران بابیان اینکه این شرکت دارای یک میلیون و ۳۹۰ هزار مشترک است ، گفت: برای چاپ و توزیع صورتحساب برق هزینه های هنگفتی صورت می پذیرد که با این اقدام صرفه جویی قابل توجه ای صورت گرفته و ازمحل این صرفه جویی صورتحساب های کاغذی در بهسازی شبکه های برق هزینه می شود.

غفاری افزود: با حذف کاغذی صورتحساب های برق گام موثر ومهمی برای حفظ محیط زیست برداشته می شود و سالانه از قطع هزاران درخت جلوگیری می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران بیان داشت: از مشترکین عزیز تقاضا داریم به منظور صرفه جویی در هزینه ها با حذف صورتحساب های کاغذی و در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی با ارسال شناسه قبض برق خود به شماره ۱۰۰۰۹۱۲۱ در الکترونیکی شدن قبوض برق مشارکت داشته باشند.

وی گفت: در این شرکت همواره به سیستمی شدن و الکترونیکی شدن فعالیت ها تلاش مضاعفی صورت می گیرد و در حال حاضر پرداخت های الکترونیکی غیر حضوری از طریق؛ همراه بانک ، اینترنت بانک ، دستگاه های خود پرداز ATM ، دستگاه های کارت خوان( POS) تلفن بانک انجام می پذیرد.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false