×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۷ تیر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال، مجتبی حبیب نژاد فرماندار سیمرغ در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان با بیان اینکه سه مرکز درمان نگهدارنده با متادون در این شهرستان فعالیت داشته و در سال ۹۵ تعداد ۱۵ نفر به بهبودی کامل رسیدند ، افزود : تعداد ۱۰ نفر از بهبودیافتگان این شهرستان از تسهیلات خوداشتغالی استفاده کردند .

فرماندار سیمرغ از اختصاص تسهیلات خوداشتغالی به ۱۰ نفر از بهبود یافتگان اعتیاد به مواد مخدر در سال ۹۵ در این شهرستان خبر داد .

وی با اعلام کشف ۱۳ کیلوگرم مواد مخدر در این شهرستان ، اظهار داشت : بیشتر این مواد کشف شده تریاک است .

فرماندار سیمرغ با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاهها و برگزاری همایش هایی با موضوعات فرهنگ سازی کاهش اشتیاق به مصرف مواد مخدر ، گفت : پژوهش به عمل آمده از جامعه آماری ۷۰۰ نفر در شهرستان سیمرغ حاکی از این بوده است که مهم ترین انگیزه شروع مصرف در بین افراد مصرف کننده تفریح و تفنن با هشت و سه دهم درصد و بعد از آن اصرار اطرافیان با هشت درصد بوده است .

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false