false
رخداد شمال : رئیس جمعیت هلال احمر بابل گفت که همزمان با رحلت دخت نبی مکرم اسلام (ص) ، پزشکان این جمعیت روز پنجشنبه ۵۰۰ بیمار را در این شهرستان به صورت رایگان ویزیت کردند.
علی پورباقر افزود : این بیماران با مراجعه به هلال احمر بابل توسط ۲۵ پزشک متخصص و فوق تخصص معاینه و ویزیت شدند.
وی ادامه داد : پزشکانی که امروز بیماران را ویزیت رایگان کردند از جمله پزشکان ممتاز شهرستان هستند که در رشته های زنان و زایمان ، نوزادان ، مغز و اعصاب ، قلب و عروق ، ارتوپدی و داخلی تخصص دارند.
پورباقر گفت : این طرح با همکاری نظام پزشکی و هیات های مذهبی بابل با محوریت آستانه امامزاده قاسم(ع) این شهرستان برگزار شد.
وی افزود : همچنین بیمارانی که نیاز به آزمایش داشتند به صورت رایگان در آزمایشگاه ولیعصر (عج) بابل آزمایش دادند.
پورباقر گفت : در حاشیه ویزیت رایگان بیماران بابلی در راستای طرح ملی خادم، آموزش خانواده آماده در مخاطرات نیز به این خانواده ها ارائه شده است تا بتوانند در مواقع حادثه از خود دفاع کنند.
false
true
true
true





































