×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۷ تیر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال و به نقل از فارس، حسین نیازآذری نگرانی خود را طی نامه سرگشاده به معاون رئیس‌جمهور در ارتباط با کم‌توجهی به مواریث تاریخی و فرهنگی شهرستان بابل اعلام کرد و گفت: مردم بابل به‌‌ دلیل نبود اعتبار لازم، برای خرید یا مرمت ابنیه تاریخی هر روز شاهد وضعیت نامناسبی هستند.

وی اظهار داشت: شهرستان بابل از لحاظ پیشینه تاریخی یکی از شهرهای مهم استان مازندران است که از غنای فرهنگی ممتازی برخوردار است.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهرستانی با مشاهیر ممتاز جهان اسلام و نام‌آوران عرصه علم و ادب مردمانی دوستدار مواریث تاریخی و فرهنگی که همواره دغدغه حفظ ۸۰ اثر ثبتی و ۱۳۰ اثر حفاظتی و بافت تاریخی و فرهنگی را دارند و از اینکه به‌خاطر عدم اعتبار لازم برای کاوش‌های باستانی، خرید یا مرمت ابنیه تاریخی هر روز شاهد وضعیت نامناسبی هستند احساس نگرانی شدید دارند.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false