×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۷ تیر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال ، رضوان حکیم زاده،معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ، در نخستین جشنواره تولیدات نرم‌افزاری و دست‌ساخته‌های ارزیابی و مداخله در حوزه اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز در مازندران با بیان اینکه همه ما در هر مسئولیتی باافتخار به یاد داریم معلم هستیم و معلم خواهیم بود، گفت: مازندران با سواد ترین و پیشگام‌ترین استان است.

وی با بیان اینکه دکتر پزشکیان نه در حرف بلکه در عمل آموزش و پرورش را در اولویت اولش قرار داد ، گفت: تاکید ایشان این است که مدارسی در خور داشته باشیم.

این مسئول با بیان اینکه برای آموزش و پرورش دانش آموزان امروز که بومیان نسل دیجیتال هستند باید طرحی نو در اندازیم ، افزود: ما امروز با نسلی پرسشگر مواجه هستیم نمی‌توان با روش‌های قدیمی پیش رفت و باید برای تحقق عدالت آموزشی تلاش کرد.

حکیم زاده با بیان اینکه باید به دنبال فرصت‌های برابر یادگیری باشیم ، اظهار کرد: هیچ کودکی نباید به دلیل نیازهای ویژه اش از تحصیل باز بماند.

وی با تاکید بر اینکه مدرسه با نیازهای ویژه پناهگاه و مأمن دانش آموزان ویژه است ، افزود: بهترین انسان روی زمین کودکان با نیازهای ویژه هستند ما باید پدر مادرهای با نیازهای ویژه را درک کنیم.

معاون وزیر آمورش و پرورش از مازندران به عنوان باسوادترین و پیشگام ترین استان معرفی کرد و گفت: شما معلمان ایثارگران پنهان هستید و ساعت‌ها برای تلاش پیشرفت می‌کنید و آماده هستیم دست همکارانمان را در این بخش بگیریم و با تفاهم نامه نماد و نمود، آماده یادگیری از همکاران هستم.

وی افزود: شما به ما یاد می‌دهید که آموزش واقعی تبدیل ترس به اعتماد ، ناتوانی در توانایی ، تردید به خودباوری است.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false