×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۷ تیر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال : مجید عبداللهی مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران گفت: با اجرای دو پروژه احداث خط انتقال، مشکل کم آبی روستاهای کلاردشت رفع می‌شود.

عبداللهی ، اظهار داشت: پروژه‌هایی برای رفع معضل کمبود آب روستاهای کلاردشت در دست اقدام است.

وی افزود: یکی از این پروژه‌ها فاز دو خط انتقال کلاردشت با قابلیت آبرسانی به ۲۳ روستای شهرستان کلاردشت و تخصیص اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان است که با اجرای این پروژه، مشکل آب روستاهای کلمه، کوهپر و شکر کوه رفع می‌شود.

عبداللهی گفت: اجرای این پروژه از سال گذشته شروع شده و در حال حاضر پیمانکار در حال انجام کار است که تاکنون۲۲ کیلومتر از ۲۷ کیلومتر لوله‌گذاری این طرح آ‌رسانی انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی مازندران تاکید کرد: برای پروژه آب تصفیه‌خانه کلاردشت از ۱۰۰ لیتر آب‌دهی به ۲۲۰ لیتر در ثانیه ارتقا داده شده است.

وی بیان کرد: تلاش داریم ظرف یکماه آینده عملیات اجرایی این پروژه را به اتمام برسانیم تا مردم ۲۳ روستا بزودی از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره‌مند شوند.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false