false
به گزارش رخداد شمال، سرهنگ محمد ولی مرادی فرمانده انتظامی شهرستان قائم شهر از دستگیری قاچاقچی برنج و کشف ۲۷۰ کیلو گرم برنج خارجی قاچاق به ارزش ۲۲ میلیون ریال خبر داد و گفت : در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت فردی در امر تهیه و توزیع گسترده برنج خارجی قاچاق، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: ماموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی متهم به برنج قاچاق به نام “ع – الف ” را شناسایی و مورد تعقیب و مراقبت قرار دادند .
فرمانده انتظامی شهرستان قائم شهر، خاطر نشان کرد : ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی دریافتند، این فرد به عنوان فروشنده برنج ایرانی اقدام به توزیع برنج خارجی قاچاق به صورت عمده می کند.
سرهنگ مرادی، افزود: ماموران پس از چند روز کار اطلاعاتی و اقدامات فنی و پلیسی با هماهنگی قضائی در یک عملیات غافلگیرانه موفق به دستگیری متهم شدند .
وی اظهار داشت : ماموران در بازدید از انبار دپوی برنج خارجی قاچاق موفق شدند، ۲۷۰ کیلوگرم برنج خارجی قاچاق به ارزش ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کشف کردند.
متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
false
true
true
true





































