false
به گزارش رخداد شمال، سرهنگ علی قیصری، فرمانده انتظامی ساری از شناسایی و دستگیری ۱سارق و ۳ مالخر باغات مرکبات با ۴ فقره سرقت در آن شهرستان خبر داد و گفت؛ در پی وقوع چندین فقره سرقت مرکبات در سطح شهرستان ساری، موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه انتظامی” گلما” قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی یک سارق دارای سوابق متعدد کیفری را حین سرقت مرکبات شناسایی و دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان ساری، تصریح کرد: متهم در بازجویی های به عمل آمده تاکنون به۴ فقره سرقت از باغات،مزارع کشاورزی در یک ماه گذشته اعتراف و در همین راستا ۳ مالخر دستگیر شدند.
سرهنگ قیصری با بیان این که متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند به شهروندان توصیه کرد: هشدار های پلیس را در خصوص پیشگیری از سرقت جدی گرفته و در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند
کشف ۴ تن سیم مسی سرقتی و دستگیری ۵ سارق در جویبار
سرهنگ عبداله اکبری،فرمانده انتظامی شهرستان جویبار از کشف مقادیر قابل توجهی سیم مسی سرقتی و دستگیری ۵ نفر در شهرستان خبر داد و گفت: در پی وصول خبری از منابع مخبرین مورد وثوق مبنی بر تحرکات مشکوک در منزلی و تجمع بار با منشاء نامعلوم در پارکینگ آن منزل ،موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس آگاهی پس از انجام کارهای اطلاعاتی دقیق و شناسایی کامل،رفت و آمدهای این منزل را تحت رصد قرار دادند و در هنگام بارگیری و انتقال بار به تهران،خودروهای مورد نظر شناسایی و متوقف کردند.
سرهنگ اکبری، گفت:در این عملیات ۲ دستگاه خودروی نیسان و یک دستگاه ایسوزو که قصد انتقال بار سرقتی را به تهران داشتند، متوقف و در بازرسی از آنها مقدار تقریبی یک تن سیم هوایی و سه تن سیم افشان و اموال سرقتی کشف و ضبط گردید.
فرمانده انتظامی جویبار با اشاره به اینکه این عملیات با هماهنگی دادستان محترم شهرستان انجام شده است،تصریح کرد:در جریان این کشف ۳ راننده و ۲ مالخر که در این پرونده دخیل بودند دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند.
توقیف موتورسیکلت سنگین ۳میلیاردی در شهرستان “بابل”
سرهنگ قاسم عزیزی،فرمانده انتظامی شهرستان بابل با بیان این مطلب که؛ مأموران پلیس امنیت اقتصادی حین گشتزنی و کنترل خودروهای عبوری در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان، به یک دستگاه موتورسیکلت سنگین مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند گف: در بررسیهای انجامشده توسط مأموران و کارشناسان مربوطه، مشخص شد این موتورسیکلت دارای مدارک هویتی معتبر نبوده و به صورت قاچاق وارد کشور شده است.
سرهنگ عزیزی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش موتورسیکلت را ۳میلیارد ریال برآورد کردهاند، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان بابل در پایان از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در زمینه قاچاق کالا و ارز را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰به مأموران اطلاع دهند.
کشف ۱۰ کیلو مواد محرک زا شیشه در “سوادکوه “
سرهنگ مهدی عابدیان، فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه از کشف ۱۰ کیلوگرم مواد محرک زا شیشه خبر داد و گفت: در راستای مقابله بی امان با تهیه وتوزیع کنندگان مواد محرک زا در سطح شهرستان سوادکوه و در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت افرادی در امر تهیه و توزیع مواد محرک زا صنعتی شیشه، موضوع در دستور کار پلیس مبارزه با موادمخدر قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با انجام تحقیقات و اقدامات اطلاعاتی، متهم به تهیه و توزیع مواد محرک زا شناسایی و با هماهنگی قضائی در عملیاتی ضربتی دستگیر شد.
سرهنگ عابدیان، گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر در این عملیات متهم به موادمخدر را حین توزیع ۱۰ کیلوگرم موادمحرک زا شیشه که از مرزهای غربی وارد کشور شده بود دستگیر و از وی یک خودرو کشف کردند.
سرپرست انتظامی شهرستان سوادکوه با بیان اینکه در این راستا یک متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد، تصریح کرد: تشدید مبارزه با موادمخدر،محوری ترین برنامه انتظامی به شمار می آید و شهروندان نیز در صورت داشتن هر گونه اطلاع از خریدوفروش موادمخدر توسط افراد سودجو مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰در اسرع وقت به پلیس اطلاع دهند.
false
true
true
true





































