×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۶ تیر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال؛ سیدمحمد بحرینیان پژوهشگر توسعه و صنعتگر پنجشنبه شب در حاشیه نمایشگاه تخصصی خودرو و لوازم یدکی در جمع قطعه سازان واقع در محل نمایشگاه نیاوران ساری تصریح کرد: باید بپذیریم که توجه به جوانان و بکارگیری آنان که به نسبت باهوش تر هستند، ضروری است .

پژوهشگر توسعه و صنعتگر باسابقه با بیان اینکه ایران در مسیر توسعه صنعتی و اقتصادی خود به دلیل «عدم اهلیت حرفه‌ای» سیاستگذاران، ناتوانی در آینده‌نگری آنها و اسیر شدن در تصمیم‌گیری‌های کوتاه‌مدت و مقطعی در وضعیت خطرناکی قرار گرفته : گفت : ساختار فعلی دولت توانایی حل مشکلات اقتصادی کشور را ندارد.

وی با تاکید بر این که باید  در صنعت خودرو سازی هم  به این سمت برویم، ادامه داد:گذار تاریخی نشان می دهد که شکست و باید از  تجربه های تلخ  عبرت بگیریم.

این پژوهشگر اقتصادی به بعضی از اسناد رسمی  و اعتقادی از جمله کمتر توجه  تفسیر المیزان  و نهج‌البلاغه اشاره کرد و گفت: طبق ترجمه آیات قرآن « در هر اعتقاد دینی آمده که پیروی در غیر علم حرام است» ،« ناداری بزرگترین مرگ است » ،«تهی دستی و فقر دستی از دین بکاهد  و بر اثر فقر خائنان بوجود آمدند » بیانات بزرگان دین است که تصمیم گیران حاکمیت به این امر اصلا توجه ندارند.

بحرینیان با اظهار این که ذخایر دانایی اجازه حل مشکلات کشور را می دهد ولی با چنین ساختار دولتی نمی توانیم  به توسعه برسیم، خاطرنشان کرد:ضدیت با صنعت و تولید در کشور ریشه درازی در داخل و خارج دارد.

 این پژوهشگر اقتصادی کشور با بیان اینکه تصمیم گیری های زیادی در کشور غلط بوده است و هیچکس توان رد آن را ندارد،  با طرح چند سال مبنی بر اینکه صنعت مدرن خودرو از کجا شروع شد؟ ، گفت:  متاسفانه مدرنیته را از طریق مصرف شناختم نه از طریق تولید.خام فروش محصولات معدنی و به خصوص نفت ما. ار بیچاره کرده است.

بحرینیان با اشاره به اینکه واردات انواع کالاهای تولیدی کشور را بیچاره کرده است و نظام تصمیم گیری کشور فقط به دنبال خام فروشی محصولات معادنی را مدیریت می کند، گفت:قوای تصمیم گیری نتوانسته اند برنامه ریزی درستی را برای تولید کشور بنویسند.

وی ادامه داد: در حالی که صادرات قالی را داریم ولی خودرو را وارد می کنیم.

وی با بیان اینکه بی برنامگی چه بلاهایی که بر سر این کشور و ملت نیاورده است، گفت: برای رسیدن به محصولات تولیدات کیفیت به  برنامه و علم نیاز است و تنها با  واردات خودرو کیفیت بالا نمی رود. امروز با واردات انواع خودرو به حقارت کشیده شدیم.

این پژوهشگر اقتصادی با توضیح این مطلب که کشور به روز مرگی افتاده است و اصلا برنامه بلند مدت ندارد و آینده نگری نیست ، گفت: قانون راهبرد بلندمدت برای توسعه تامین صنایع خودرو چین تدوین شده است اما  قانون  در حوزه خودرو کشورمان به چگونگی محاسبات وصول درآمد حقوق گمرکی و سود بازرگانی توجه کرده است.

بحرینیان تصریح کرد:نظام انتخابی نخبگان یا نهاد فراقوه ای تنها راه نجات اقتصادی کشور است.

 وی ادامه داد: امروز قوانین و تصمیم گیران ضد تولید صنعت هستند  که باید مقابل آن  ایستادگی کنیم.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false