×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۷ تیر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال ؛ ناصر ایمانی، تحلیلگر اصولگرا، معتقد است که جریان احمدی نژاد روز به روز رادیکال تر می شود.

ایمانی ضمن انتقاد از تفکرات تیم احمدی نژاد، آن ها را «فرقه ای» خواند که ادعای ارتباطات ماورایی دارند.

وی اظهار داشت: تیم احمدی نژاد دارای افکار خاص و ویژه ای هستند، از این رو، این جریان و تیم را می توان فرقه خواند. اینها ادعا دارند که ارتباطات ماوراء الطبیعه دارند و نیازی به استفاده از ابزارهای عقلای و بشری که شارع مقدس برای انجام احکام الهی تعیین کرده، ندارند.

این تحلیلگر اصولگرا اضافه کرد: فرقه احمدی نژاد مدعی ارتباط با مقام معصوم و گرفتن دستورات از آنجا هستند. اخبار متعددی در آن سال ها وجود داشت، افرادی می گفتند که اقای احمدی نژاد در مورد خودش و تیمش بحث ارتباط با معصوم و گرفتن دستورات از ائمه را مطرح کرده بود.

وی با اشاره به اتفاقات اخیر و سخنان نزدیکان احمدی نژاد اظهار داشت: این فرقه هرچه جلوتر می رویم، رادیکال تر می شود. صحبتهای مشایی هم در همین راستا است. هم بقایی، هم مشایی و هم احمدی نژاد دارند مطالبی را در روز طرح می کنند که در نهایت به رادیکالیزم بیشتر انها منجر می شود.

این تحلیلگر اصولگرا اضافه کرد: رادیکالیزم تیم احمدی نژاد قابل پیش بینی بود. از دور دوم ریاست جمهوری ایشان، جریان اصولگرا به این حلقه، جریان انحرافی فکری می گفت. اینها پس از انتخابات سال ۹۶، دوباره فعالیت خود را شروع کردند. فکر میکنم حرف های تندتری از این طایفه در آینده بشنویم. با این حال، معتقدم این سرنوشت کسانی است که مسیر خودشان را از مسیر انقلاب و ملت جدا میکنند و اسیر رادیکالیسم خواهند شد./ انتخاب

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false