false
به گزارش رخداد شمال ، محمد اسلامی استاندار جدید مازندران در مراسم معارفهاش در استانداری اظهار داشت: خدا را سپاس که در این مقطع زندگی به این عرصه ورود کردم.
وی افزود: هر برنامه و سیاستی را اجرا کردیم شاهد موفقیتهایی بودیم اما ضایعات بزرگ آن و آسیبهای اجتماعی و زیست محیطی فراوانی پیش روی ما قرار گرفت.
اسلامی تاکید کرد: شرایط کشور، منابع دولت و تعهدات دولت به گونهای است که همانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته باید به مسائل زیست محیطی و انسانی توجه شود چرا که بدون توجه به این مسائل توسعه پایدار نخواهد بود و ضرورت دارد با شعار توسعه پایدار برنامهریزیها صورت گیرد.
استاندار مازندران تصریح کرد: ما بر اساس اسناد بالادستی و تدابیری که در مجلس مصوب شده باید به فرصتهای گسترده مازندران توجه کنیم و با استفاده از خرد جمعی و با تشکیل کانونهای فکر در استان و در تهران با حضور بزرگان زمینه تحول و دگرگونی کیفیت زندگی مردم در مازندران را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه وفاق و همدستی تمام عیار در راه خدا را برای توسعه متوازن پیگیری میکنیم افزود : امروز همه شرایط، ضوابط و سیاستها در قالب اقتصاد مقاومتی کاملا روشن بیان شده و همه امکانات مهیاست.
اسلامی، بهرهگیری از ظرفیت مراکز علمی و پژوهشی، صاحبان کسب و کار و مشارکت مردم و حمایت علما و بزرگان و صاحبان فکر و اندیشه را خواستار شد و گفت: این حرکت را به برکت اربعین حسینی آغاز میکنیم چرا که همه زیر یک پرچم و یک مکتب هستیم و به صورت واحد و با وحدت مازندران را مازندران خواهیم کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: با مشارکت و همدلی مازندران در صدر جدول تراز توسعه یافتگی کشور قرار گیرد و شرق و غرب مازندران همه مازندران است و نباید از این ظرفیتها غافل شویم.
استاندار جدید مازندران بر استفاده از نیروهای مستعد و بهترینها و آگاهترینهای استان در مسئولیتها تاکید کرد و افزود: نگاه ما به اقتصاد مقاومتی و اقتصاد جریان محور بوده و در این بخش باید از دریا استفاده بیشتری کنیم و تحول را به کمک همه مردم آغاز کنیم و نباید وقت را تلف نکنیم و باید هم قسم شویم و یک کار انقلابی و حسینی را شروع کنیم.
false
true
true
true





































