×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۷ تیر - ۱۴۰۵  
true
false

رخداد شمال ؛  حجت‌الاسلام یدالله غلامی نماینده ولی‌فقیه در سپاه استان مازندران گفت: دریافت حقوق نجومی در حالی‌ که بسیاری از مردم در طبقه متوسط و ضعیف اجتماعی قرار دارند مغایر با عدالت اجتماعی است.

غلامی اظهار داشت: نمایندگان مردم از سوی مردم انتخاب شدند تا مانع تضییع حقوق شوند.

وی با بیان اینکه سیاست علی ابن ابیطالب (ع) بر مبنای عدالت بود خاطرنشان کرد: امام اول شیعیان در مورد سیاست به هیچ حزب و یا گروه سیاسی وابستگی نداشت.

غلامی با اشاره به برخوردهای قاطع مولای متقیان را به عنوان فردی عادل در جهان معرفی کرده است، تصریح کرد: نمایندگان مجلس لازم است در مورد نجومی بگیران و حقوق‌های ۲۰ میلیونی مسئولان نجومی بگیر پاسخگو باشند.

نماینده ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران بیان کرد: امرز بسیاری از انقلابی‌گری خسته شدند و به اسم زیرکی از سازش با دشمن دم می‌زنند و این جای بسی تاسف دارد.

وی با اشاره به جریانات پس از انقلاب گفت: مولای متقیان همیشه انقلابی بود و انقلابی ماند اما متاسفانه برخی مسئولان امروز اذعان می‌کنند که بعد از ۳۷ سال نمی‌توان انقلابی ماند.

غلامی با تقبیح تندرو خواندن افراد مومن و انقلابی و افراطی نامیدن آنان افزود: برخی به نام تعامل دشمن فرضی درست کرده و همه باید بدانند ریشه بسیاری از گرفتاری‌ها آمریکا بوده و راه برون رفت از مشکلات اقتصادی و سیاسی، داشتن روحیه جهادی است.

وی بیان کرد: کشور در هر زمانی که روحیه جهادی داشته و همواره با پیشرفت‌های خارق‌العاده روبه‌رو شده است خاطرنشان کرد: هنر این نیست که در رآکتور اراک بتن ریخته شود و خود را زیرک فرض کرد باید مسیرهای انحراف در جریان انقلابی‌گری مشخص شود.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false