false
به گزارش رخداد شمال : سرهنگ ناصرعلی صفرپور ،معاون عملیات فرماندهی انتظامی مازندران از شناسایی و دستگیری سارق سابقهدار ساختمانهای نیمه کاره با ۱۰ فقره سرقت در ساری خبر داد و گفت: در پی تماس یکی از شهروندان با مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ مبنی بر حضور فردی مشکوک در یک ساختمان در حال ساخت بلافاصله ماموران تجسس کلانتری ۱۴ این فرماندهی در محل حاضر شدند.
وی افزود: ماموران پس از حضور در محل اعلامی فردی به نام “ش- چ” را حین سرقت از این اختمان نیمه کاره شناسایی و دستگیر کردند.
معاون عملیات فرماندهی انتظامی مازندران تصریح کرد: متهم در تحقیقات و بازجوییهای فنی پلیس به ۱۰ فقره سرقت از ساختمانهای نیمه کاره اعتراف کرد.
صفرپور از شهروندان و مالکان ساختمانهای در حال ساخت، خواست، پس از اتمام کار از رها کردن مصالح، ابزار و ادوات ساختمانی در ساختمان پرهیز کرده و آنها را در محلی امن و قابل حفاظت قرار دهند.
false
true
true
true





































