×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲۱ مهر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال به نقل از پایگاه خبری مازند پلیس، سردار سیدمحمود میرفیضی از کشف محموله ۳۳۵ کیلوگرمی هروئین از یک دستگاه تریلی یخچالدار در شهرستان آمل خبر داد و اظهار کرد: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر این فرماندهی در پی کسب خبری مبنی بر ورود موادمخدر از استان‌های همجوار به داخل استان، موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: ماموران با انجام اقدامات فنی و تحقیقات گسترده پلیسی دریافتند، متهمان به قاچاق موادمخدر با استفاده از یک دستگاه تریلی یخچالدار اقدام به ورود موادمخدر می‌کنند.

فرمانده انتظامی مازندران با بیان اینکه ماموران با شناسایی خودروی تریلی مورد نظر در عملیاتی ضربتی این خودرو را در یکی از محورهای شهرستان آمل متوقف کردند،افزود: ماموران در بازرسی از این خودروی تریلی موفق شدند، بیش از ۳۳۵ کیلوگرم هروئین را که به‌طرز ماهرانه‌ای در داخل خودرو جاساز شده بود، کشف کنند.

میرفیضی از دستگیری سه متهم به قاچاق موادمخدر در این ارتباط خبر داد و افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی تحویل شدند.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false