false
به گزارش رخداد شمال؛ کهنسال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در آیین گرامیداشت بیستویکمین سالروز تاسیس بیمه دی در ساری،ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد:خدمات عزتمندانه و با کرامت بیمه دی به خانواده ایثارگران مازندران قابل تقدیر است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران افزود: ۳ سال قبل، در حوزه عزت و خدمت بیمنت به جامعه ایثارگری اشاره کردم اما امروز باید از بیمه دی بابت خدمات در شان جامعه ایثارگری تشکر کنم.

کهنسال ادامه داد: جامعه ایثارگری جامعهای است که خدمات سالمندی در آن محتملتر است و لذا نحوه و نوع خدمت به آنان حائز اهمیت است و باید جهت ارائه خدمت این خدمات را به منازل ببرید و لذا کار شما به نوعی پیشبینی آینده جامعه ایثارگری و در عین حال مراجعه میدانی به این جامعه است.
وی بیان کرد: خوشبختانه فاصله میان تصمیم و ارائه خدمات به جامعه ایثارگری به حداقل ممکن رسیده است و کار ارزشمندی طی این مدت، انجام گرفته است.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان این مطلب که، اقناعسازی بیمه دی در تمامی حوزهها نسبت به جامعه هدف ایثارگری بسیار مطلوب بوده است و رضایتمندی این قشر را در پی داشته است گفت: زمانبر اسناد درمانی در پرداخت کوتاهمدت جامعه ایثارگری یک مطالبه جدی این قشر از بیمه دی است.
کهنسال؛ یکی از مشکلات با مراکز درمانی طرف قرارداد به پرداخت هزینه ایثارگران در بخش سرپایی است که نیازمند بازبینی و اصلاح است گفت: اختلاف تعرفه مصوب و واقعی یکی دیگر از چالشهای کنونی است که راهاندازی یک مرکز معین برای رفع این مطالبه جامعه ایثارگری، ضروری بنظر میرسد.
false
true
true
true





































