×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۷ تیر - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش رخداد شمال ؛ سردار مقداد فرمانی دبیر اشراف راهبردی سازمان بسیج مستضعفین در آئین اختتامیه پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات غدیر اداره فرهنگ و ارشاد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهید «سید حسن نصرالله» گفت: ارتباطات یک ابزار راهبردی برای نیل به اهداف یک سازمان و یک تفکر و مکتب است.

سردار مقداد فرمانی با بیان این‌که رسانه‌ها باید در سه حوزه اطلاع‌رسانی، اقناع سازی و جذب و ترغیب مخاطب گام بردارند، افزود: در جنگ روایت‌ها، مهم بیان روایت اول است. فردا سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی است که نقش رسانه در این عملیات، پررنگ بود. این عملیات به عنوان رسانه پس از ۷۵ سال موضوع فلسطین را در دنیا زنده کرد و کار رسانه‌ای گردان حماس موجب شد تا وجدان‌های زنده عالم به خودشان بیایند.

این مسئول گفت: عملیات طوفان‌الاقصی پیش از آنکه یک عملیات نظامی باشد یک عملیات رسانه‌ای بود. در واقع عاشورا نیز همان‌گونه بود و امروز معیت در رکاب سیدالشهدا به دلیل جریان آگاه‌سازی است که فردای عاشورا به راه افتاد.

وی افزود: رسانه طوفان‌الاقصی، قتل و غارت‌های یک‌سال اخیر را به خوبی به تصویر کشید و امروز فلسطین در سر خط رسانه‌ها قرار دارد.

فرمانی خاطرنشان کرد: صحت، دقت و به موقع بودن روایت در انتقال آن به نسل‌های بعدی بسیار مهم است و باید در این مسیر حرکت کنیم.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false