×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۳  
true
false

به گزارش رخداد شمال ، تور رسانه ای از کشتارگاه صنعتی دکتر حمید خوشرودپی بابل با حضور دکتر آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران و مدیر عامل مجتمع کشت و صنعت دکتر حمید برگزار شد.

آقا پور کاظمی مدیرکل دامپزشکی استان مازندران در جمع اهالی رسانه مطابق جلسات قبلی از کشتارگاه‌های سنتی و آسیب‌های بهداشتی‌شان می‌گوید از فشارها و رایزنی‌ها بابت تعطیل نکردن کشتارگاه‌های سنتی و عزم راسخ اداره متبوعش برای ادامه این راه از اینکه سلامت مردم اولویت اول و آخر است.

مدیرکل دامپزشکی مازندران از آن دست مدیرانی است که رابطه خوبی با اهالی خبر داشته و رسانه‌گریز نیست و به بهانه‌های مختلف تورهای رسانه‌ای را برقرار می‌کند تا خبرنگاران از نزدیک با عملکرد دامپزشکی در سطوح مختلف آشنا شوند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه در کمیته ساماندهی دام استان دو مصوبه در رابطه با تعطیلی کشتارگاه‌های آمل و رامسر صادر شد، اظهار می‌کند: تعطیلی کشتارگاه‌ آمل با همه موانعی که داشت به سرانجام رسید.

حمزه آقاپور کاظمی ادامه داد: بعد از تعطیلی این کشتارگاه مکاتباتی برای تعطیلی ۲ کشتارگاه سنتی رامسر و کلاردشت انجام شد و در تاریخ ۲۱ فروردین ، مُهر کشتارگاه مذکور خارج و به حراست سازمان ارسال شد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اعلام اینکه تعطیلی رامسر نیز در دستور کار قرار دارد، می‌گوید: با افتتاح کشتارگاه صنعتی غرب استان، مشکل تامین گوشت در منطقه نداریم و اینکه قرار است کشتارگاه دیگری در شهرستان چالوس به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه در استان گیلان با راه‌اندازی ۳ کشتارگاه صنعتی ،تمام سنتی‌ها تعطیل شدند و اینگونه کشتارگاه‌ها را یک بمب بیولوژیک خواند گفت: بعنوان نمونه اگر دامی که سیاه زخم داشته و در کشتارگاه سنتی سرزنی شود، منجر به مرگ انسانی در منطقه خواهد شد بنابراین در بحث نظارت به هیج عنوان کوتاه نخواهیم آمد.

آقاپور کاظمی با بیان اینکه در اینگونه کشتارگاه‌ها، خط کشتار روی زمین بوده و شرایط زنجیره سرد وجود ندارد، ادامه می‌دهد: در این پروسه، آلایش‌ها تعیین تکلیف نمی‌شود و بازدیدهای قبل از کشتار نیز صورت نمی‌گیرد. سردخانه‌های مناسب وجود نداشته و رعایت زنجیره انتقال، نامناسب است.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌ها موظف به تامین زنجیره انتقال هستند، می افزاید: معدوم‌سازی ضایعات در دستگاه پخت ضایعات باید صورت گیرد و با توجه به اینکه کشتارگاه‌های سنتی اغلب در داخل شهرها قرار دارند، بوی نامطبوع و متعفن متصاعد شده از پختن ضایعات به ساکنان شهری آسیب می‌رساند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان این مطلب که متاسفانه بسیاری از خونابه‌های کشتارگاه‌های سنتی به رودخانه‌ها می‌ریزد گفت:  گوشت تولیدی در این روند، موازین بهداشتی و امنیت غذایی را تامین نمی‌کند و مجموع این اتفاقات باعث می‌شود امنیت غذایی پایدار اتفاق نیفتد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران در پاسخ به پرسش خبرنگارمان از تعطیلی ۱۹ کشتارگاه سنتی خبر می‌دهد و یادآور می‌شود: در حال حاضر ۶ کشتارگاه سنتی و ۳ کشتارگاه صنعتی در بابل ، ساری و تنکابن در حال فعالیت هستند.

آقاپور کاظمی می‌افزاید: یک پروانه تاسیس برای شهرستان قائم‌شهر صادر شد که هم‌اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و کشتارگاه چالوس نیز ۹۰ درصد کار را به سرانجام رسانده و آماده افتتاح است. همچنین در شرق استان هم مصوبه‌ای صادر و در مرحله صدور پروانه تاسیس برای احداث کشتارگاه قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه قطعه‌بندی گوشت ، موجب ارزش افزوده می‌شود ، اضافه می‌کند: در این راستا یک سری مراکز قطعه‌بندی فعالیت دارند که محصولات‌شان به فروشگاه‌ها با قالب و کیفیت موردنظر عرضه می‌شود‌.

مدیرکل دامپزشکی مازندران کار در کشتارگاه‌ها را از مشاغل سخت و زیان‌آور می‌داند و می‌گوید: طبق قانون کار، کارگران این حرفه پس از ۲۵ سال سابقه بازنشسته می‌شوند.

آقاپور کاظمی می‌افزاید: صنایع غذایی محدودیت دارد و نمی‌تواند از نیروهای مهاجر استفاده نماید که این مساله کار را سخت‌تر می‌کند.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false