×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲۲ بهمن - ۱۴۰۴  
true
false

به گزارش رخداد شمال؛ دکتر حمزه آقاپور کاظمی، مدیرکل دامپزشکی استان مازندران، از رشد کم‌سابقه و چشمگیر صادرات محصولات لبنی و خاویاری این استان در دولت چهاردهم خبر داد و آن را حاصل تلاش و هماهنگی همه جانبه زنجیره تولید، حمایت‌های بی‌دریغ  استاندار مازندران و اجرای برنامه‌های هدفمند و نظارت‌های دقیق بهداشتی این اداره کل دانست.

آقاپور کاظمی در تشریح این موفقیت بزرگ اقتصادی اظهار داشت: با اجرای برنامه‌های نظارتی هدفمند و اعمال استانداردهای بهداشتی، با هدف تسهیل و توسعه صادرات، شاهد رشد بی‌نظیر صادرات محصولات استراتژیک استان هستیم.

بر این اساس، صادرات محصولات لبنی با رشد خیره‌کننده ۷۸ درصدی صادرات لبنیات، ۳۸۴ درصدی ماهی منجمد، ۳۰ درصدی مرغ منجمد و نیز ۴۰ درصدی صادرات خاویار تنها بخشی از آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه شده است.

وی با بیان اینکه این آمار حاصل تلاش و هماهنگی همه جانبه زنجیره تولید و نظارت است، تصریح کرد: حاصل این تلاش‌ها، صادرات بیش از ۱۸ هزار تن از انواع محصولات لبنی، ۲۶۸۳ کیلوگرم خاویار و بیش از هشت هزار تن خوراک و مکمل آبزیان از استان مازندران به بازارهای جهانی بوده که نقش بسزایی در ورود ارزآوری و تقویت اقتصاد ملی ایفا کرده است.

مدیرکل دامپزشکی مازندران حمایت‌های بی‌دریغ  استاندار مازندران را عاملی کلیدی در این موفقیت برشمرد و افزود: پشتیبانی‌ها و رهنمودهای مستقیم دکتر یونسی استاندار مازندران و همکاری بسیار خوب دستگاه‌های اجرایی مرتبط، بسترساز اجرای هرچه بهتر برنامه‌های ما در حوزه نظارت و ارتقای کیفیت محصولات برای حضور پررنگ‌تر در عرصه بین‌الملل بوده است. رویکرد دولت چهاردهم در توجه ویژه به توسعه صادرات غیرنفتی، محرک اصلی این حرکت پرشتاب بوده است.

دکتر آقاپور کاظمی در پایان با اشاره به برنامه‌های آتی، خاطرنشان کرد: ادامه این روند صادراتی با قدرت پیگیری خواهد شد و با تقویت برنامه‌های پایش و کنترل کیفی، بهداشتی محصولات و تسهیل بیشتر فرآیندهای صادراتی، در مسیر توسعه هرچه بیشتر این موفقیت‌ها گام برمی‌داریم.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false